Het bestuur

 

Het bestuur van Huurdersorganisatie WijWonen Delft bestaat uit zeven parttime bestuursleden. We zijn allemaal nog student en zetten ons in voor het woongemak van iedereen die bij DUWO Delft huurt. Om de week vergaderen wij in ons monumentale kantoorpand te Papenstraat 20W. Hiernaast zijn we enkele uren per week bezig met het vervullen van onze taken.


Elke zes weken hebben wij een vergadering met DUWO. Hierbij worden adviesaanvragen, beleidswijzigingen, grote problemen, financiën e.d. besproken. Op landelijk niveau werken wij samen met onze zusterverenigingen in Amsterdam, Leiden, Den Haag en Amstelveen. Hier worden “DUWO-brede” adviesaanvragen geschreven en het algemeen beleid van DUWO besproken.

 

 

 Dagelijks bestuur


Maik

Voorzitter

Hey ik ben Maik! Als Voorzitter is het mijn taak om ervoor te zorgen dat het functioneren van de vereniging zo efficiënt mogelijk verloopt. Ik ben het eerste aanspreekpunt van de vereniging, en blijf zo betrokken mogelijk bij lokale en landelijke zaken.

  

 

Ruben

Secretaris & Penningmeester

Hey! Ik ben Ruben, 21 jaar oud en 4e jaars TB’er. Dit jaar hoop ik TB af te ronden en, natuurlijk het belangrijkst, ben ik Secretaris bij WijWonen. Ik zal mij vooral bezighouden met het algemeen contact naar jullie, onderhoud aan de website en bijvoorbeeld het notuleren van de vergaderingen. Mocht je op- of aanmerkingen over de mails of de website hebben, moet je het maar even laten weten!

 

 Koepel


Jesse

Commissaris Koepel

Hoi! Mijn naam is Jesse Joosten, ik ben 20 jaar oud. Ik studeer Industrieel Ontwerpen en woon in Delft. Sinds 1 april (geen grap) ben ik een van de nieuwe commissarissen Koepel. Als commissarissen Koepel houden we ons bezig met het beleid van DUWO op landelijk niveau. Dit doen wij samen met de zuster organisaties uit andere steden waarin DUWO actief is. Het doel hierbij is om zoveel mogelijk DUWO huurders te vertegenwoordigen. Daarom sta ik als commissaris Koepel klaar om Delftse studenten een stem te geven over de plannen van DUWO op landelijk niveau.

 

Dante

Commissaris Koepel

Hallo, mijn naam is Dante, ik ben 20 jaar en ik studeer Bouwkunde. Sinds 1 april ben ik samen met Jesse aangesteld als commissaris Koepel bij WijWonen. Dit betekent dat ik WijWonen vertegenwoordig bij vergaderingen en beleidszaken van DUWO op landelijk niveau. Samen met de huurdersorganisaties uit andere steden zorgen wij ervoor dat de huurders van Delft ook een stem hebben aan tafel met DUWO. Ik kijk ernaar uit om me de komende tijd in te zetten voor onze DUWO huurders in Delft!

 

 


Lokaal

Sten
Commissaris Bewoners

Hi! Mijn naam is Sten van Vliet, 24 jaar oud en student Construction Management & Engineering. Daarnaast ben ik sinds 1 februari de nieuwe bestuurder voor lokale zaken bij WijWonen! In deze rol ben ik het eerste aanspreekpunt voor vragen en klachten van huurders en sta ik ook in nauw contact met DUWO Delft. Daarnaast ondersteun ik ook de bewonerscommissies van de verschillende complexen. Al met al een heel veelzijdig en uitdagend takenpakket! Aarzel dan ook niet om contact op te nemen als je er niet uitkomt met DUWO!

Noa
Commissaris Promo

Heyhey! Mijn naam is Noa, ik ben 23 jaar en masterstudent Watermanagement. Op dit moment ben ik druk bezig met mijn scriptie, maar tegelijkertijd ben ik dus ook sinds november actief als Commissaris Promotie bij WijWonen! Zelf vind ik dat dit de allerleukste functie is; de socials bijhouden, posters maken, gadgets bestellen en – het belangrijkste natuurlijk – borrels organiseren! Mijn doelen zijn het vergroten van de naamsbekendheid van WijWonen, het versterken van ons netwerk (voornamelijk studie- en studentenverenigingen) én het vermeerderen van fysiek contact met jullie, o.a. door de eerder genoemde borrels. Ben jij er volgende keer ook gezellig bij? Zie je dan!