BBQ Borrel 11 juli

Commissaris PromotiedoorCommissaris Promotie

BBQ Borrel 11 juli

Op woensdag 11 juli organiseert WijWonen een borrel voor al haar leden.

WijWonen nodigt alle leden uit voor een gezellige borrel met BBQ ter ere van het einde van het studiejaar. Met een hapje en een drankje vieren we het begin van de zomer en het einde van de tentamens. We vragen wel of aanwezigen zich willen inschrijven, zodat er rekening kan worden gehouden met inkopen. Dus heb jij zin in een gezellig drankje en een hapje? Meld je dan nu hier aan!

Als het formulier is gesloten in verband met inkopen, maar je wilt toch heel graag de BBQ bijwonen, kun je ons een mail sturen met het verzoek om alsnog mee te doen. Dan kunnen we kijken of er nog wat te regelen valt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de auteur

Commissaris Promotie

Commissaris Promotie administrator