Bestuursinteresse?

Commissaris PromotiedoorCommissaris Promotie

Bestuursinteresse?

Heb je interesse om ons bestuur te versterken?

WijWonen is de huurdersorganisatie van DUWO Delft. We vertegenwoordigen meer dan 8.000 studenten, waardoor we altijd bezig zijn met actuele huurzaken op zowel lokaal niveau (Delft) als op landelijk niveau. Gaaf, want we mogen meepraten over het algemene beleid van DUWO Nederland en daarnaast meedenken over hoe we dit het beste kunnen uitvoeren in Delft!

Wettelijk heeft een huurdersorganisatie veel rechten en plichten. Daarom wordt een professionele houding van het bestuur verwacht, maar we vergeten zeker niet dat een goede samenwerking als bestuur minstens zo belangrijk is! Daarom hebben we iedere maand een bestuursuitje, gaan we 2 keer per jaar op weekend en eten we altijd samen voor onze wekelijkse vergadering.

Lijkt het jou leuk om bij ons bestuur te komen doen? Dat komt goed uit, want we zijn op zoek naar een Commissaris Bewoners! Als Commissaris Bewoners sta je in direct contact met de huurders en help je hen onder andere bij problemen met huurcontracten en conflicten met DUWO.

Let op, het is een behoorlijk document. We willen zo volledig mogelijk zijn, maar omdat WijWonen zulke diverse kanten heeft is het lastig een samenvatting te geven. Mocht je na het lezen nog steeds enthousiast zijn of nog vragen hebben, mail dan naar voorzitter@wijwonendelft.nl

Klik hier om het bestand te downloaden.

Over de auteur

Commissaris Promotie

Commissaris Promotie administrator